Bel voor de kosten met  070-3507490

De Rouwcaravan valt onder de lichte aanhangers (totale gewicht is onder de 750 kg). De Rouwcaravan is niet voorzien van een oplooprem. Het gewicht van de Rouwcaravan bedraagt ongeveer 275kg. Er mag dus nog 475 kg worden geladen. De kans dat de overledene, de uitvaartkist en de bloemen meer zullen wegen is minimaal. Wel dient op het kenteken van de trekkende auto nagekeken te worden hoeveel deze auto ongeremd mag trekken. Dit gewicht mag niet minder zijn dan de optelsom van het gewicht van de Rouwcaravan, de overledene, de kist en de bloemen. In de regel is dit ongeveer 75 % van het gewicht van de trekkende auto. 

De Rouwcaravan is voorzien van een klemsysteem voor een langwerpige nummerplaat. Geadviseerd wordt om een langwerpige witte kentekenplaat te gebruiken. (zie foto's onderaan deze bladzijde)

De Rouwcaravan is voorzien van het wettelijke verplichte mistachterlicht. De aansluitingstekker is zevenpolig en aangesloten volgens het ANWB-schema. In verband met het mistachterlicht mag er geen constante stroom op het aansluitpunt 54G staan, is dit wel het geval dan zal het mistachterlicht continue branden.  (voor het aansluitschema zie "Extra".)

 

Voor reserveringen belt u 070-3507490

 

laatst bewerkt op: woensdag 10 augustus 2016